Skip to main content

Poštovani,

Destinacije kulturnog turizma u vremenima brzih i nepredvidivih promjena trebaju razvijati otpornost i višestruku održivosti. Zadatak im je, između ostaloga, odgovoriti na potrebe i interese sve zahtjevnijih gostiju, te pravovremeno odgovoriti na okolnosti intenzivnih promjena na tržištima zbog različitih gospodarskih, društvenih, tehnoloških i drugih kretanja. S ciljem osnaživanja dionika u procesima razvoja kulturnog turizma, Grad Lipik organizira dvodnevnu edukaciju u funkciji unapređenja znanja i vještina iz specijalističkih područja razvoja kulture i kulturnog turizma grada.

Ciljevi edukacije su jačanje kapaciteta sudionika kroz usvajanje konkretnih znanja i vještina te bolje povezivanje sektora kulture i turizma. Kroz ovo iskustvo, sudionici će dobiti priliku osvijestiti značajne i transformativne mogućnosti za svaku od ustanova i organizacija iz kojih dolaze, za ukupnu destinaciju i širu zajednicu.

Edukacija će se održati 5. i 6. lipnja 2023.g. u Multikulturalnoj dvorani u Lipiku, s početkom u 10:00h i završetkom do 16:00h.

 

Poziv edukacija lipik – PREUZMITE DOKUMENT